Katalogu 2019-2020

20 mjeshtërit e hershëm shqiptarë - Histori arti për fëmijë dhe të rinj

Gazeta e shkollës të nxjerr të palarat

Mësuesi ynë vjen nga një planet tjetër!

Mjeshtrja e Mrekullit – Sekreti i Morigana Krou

Tobi – Një milimetër e gjysmë guxim

Aventurat e jashtëzakonshme të Sharlotës – një për të gjithë e të gjithë për një

Aventurat e jashtëzakonshme të Sharlotës plot me lepurushë

Meri Popins

Supa magjike e dragoit

Mësuesja e kompjuterit është e çakërdisur

Mësuesi i shkencës është i marrosur

Mësuesja jonë është e çuditshme

Nevërmur Sprovat e Morigana Krout

Këpucët jeshile që ngjallën zili

Tit hutaqi