Fani në kërkim të dritës

Fani në kërkim të dritës

Ne tani lexojmë vetë

Tirana e vjetër - një histori e ilustruar

Hajdutët e bibliotekës dhe gjahtarët e yjeve

Katalogu 2019-2020

Gjuha Shqipe 11 | PM për arsimin profesional

Gjuha shqipe 10 | PM për arsimin profesional

20 mjeshtërit e hershëm shqiptarë - Histori arti për fëmijë dhe të rinj

Gazeta e shkollës të nxjerr të palarat

Mësuesi ynë vjen nga një planet tjetër!

Gjeografia Fizike e Shqipërisë

Mjeshtrja e Mrekullit – Sekreti i Morigana Krou

Tobi – Një milimetër e gjysmë guxim

Aventurat e jashtëzakonshme të Sharlotës – një për të gjithë e të gjithë për një

Aventurat e jashtëzakonshme të Sharlotës plot me lepurushë