SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Ushtrime të zgjidhura Matematike

L400.00

Teksti përmban: teste të zgjidhura; teste – provo veten; modele ushtrimesh përgatitore për gjimnaz; teza provimi të zgjidhura; çelësi i zgjidhjeve
15 kapituj – përsëritje e njohurive bazë për formimin matematikor të nxënësit në fund të klasës së nëntë.
Përkufizime dhe njohuri kryesore teorike.
Shembuj të zgjidhur qartë nga ana metodike.
Teste për vetëkontroll dhe teste përmbledhëse për të kontrolluarnjohuritë matematikore.
Teste përmbledhëse të ngjashme me testin e pritshëm të provimit të lirimit për klasën e nëntë.
Të gjitha testet përmbajnë edhe çelësat e përgjigjeve. Ky libër jep njohuri bazë, parapërgatitore për gjimnazin.

Përshkrimi

Libër ushtrimesh për arsimin 9-vjeçar.
Autore: Dituri Malaj
ISBN: 9789995618483

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Ushtrime të zgjidhura Matematike”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '