Tit hutaqi

Tit hutaqi

Kategoria: Libra për fëmijë

Lloji: Libër

ISBN: 978-9928-08-367-8

Cmimi: 400

Pershkrimi:

Anna Lavatelli

Ilustrimet nga Marco Bersani

 

Përktheu: Erion Kristo

Karlo rrëfen krejt historinë, qysh kur ajo zuri fill. Sipas tij, gjërat shkuan kështu: në klasë na ishte një tip, Titi, që i besonte çdo gjëje që i thoshin të tjerët. Kuptohet se ata që ishin më të shkathët, pra Karlo dhe binjakët Mino dhe Leli, i punonin shumë rrengje; jo gjëra të këqija, por shakara...

Beteja e Titit kundër përndjekësve të vet, rrëfehet nga një këndvështrim i pazakontë: përmes syve të vetë përndjekësit. Sepse, në vend që të kemi frikë nga kapadainjtë, ata duhen kundërshtuar me mendjemprehtësi!

Lexojeni këtë libër nëse i keni qejf ata që i kuptojnë gabimet e tyre, ata që janë naivë dhe ata që nuk dorëzohen kurrë.