A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Missing argument 1 for Book::autori()

Filename: controllers/book.php

Line Number: 160

Media Print


Diana Kristo

Mina Naqo

Ilia Paluka

Agim Gorana

Zenun Mulaj

Rushit Bezhani

Nuri Xhepa

Niko Thomo

Mimoza Hafizi

Kristaq Piti

Ilia Prifti

Zyri Bajrami

Luan Memushi

Meri Gorenca

Arian Sukniqi

Armand Bora

Suzana Kuka

Suzana Kuka

Eduard Andoni

Theodhori Karaj

Adem Tamo

Flora Gjoka

Klementin Mile

Fatos Tarifa

Enilda Rrapaj

Afërdita HYSA

Une quhem Aferdita Hysa. Ky eshte Pershkrimi im. Ky eshte nje nga librat e mi, fotoja ime duhet te kete keto permasa.

Llukan PUKA

Alessandra Modelli

Alba Gainotti

Marinela Sota

Edmond Dragoti

Ingrit Prizreni

Agron Tufa

Bardhyl Selimi

Aishe Hajredini (Karaj)

Dituri Malaj

Anila Pango

Drita Hadaj

Ana Lalaj

Emine Bakalli,

Dritan Egro

Pëllumb Xhufi

Neritan Ceka

Nexhip Beqiri

Fatbardh Sokoli

Lediana Bardhi

Vasil S. Tole

Ylljet Aliçkaj

Gëzim Hadaj

Aida Rëmbeci

Skënder Sala

Adrian Papajani

Violeta Shamku

Majlinda Hala

Halil Sykja

Perikli Qiriazi

Ethem Ruka

Lisa Morgan

CV: Lisa Morgan

Anastasia Turani

Zana Lita

Nevila Haxhimali

Eldon Gjikaj

Anila Bisha

Brunilda Çerraga

Silvana Loka

Alida Kondi

Petrit Osmani

Albana Pelivani

Kudret Velça

Kristaq Dhamo

Silvana Nini

Kristaq Lula

Veronika Haxhistasa

Jalldyz Xhemalaj

Rozeta Avrami

Bahri Beci

Drita Nashi

Gjergji Gjino

Adrian Civici

Luljeta Minxhozi

Merita Shuka

Nertila Jança

Dhurata Hoxha

Gjovalin Daka

Teuta Vrusho

Lindita Mukli

Margarita Ifti

Maksim Rëmbeci

Anduela Lile

Kristi Popa

Dorina Bello

Irena Kotobello

Ermira Guleksi

Ana Turani

Hyrë Rexha

Kreuza Bardhi

Aaron Healey

Barbara Gottfried hollander

David Andrews

Gail Fay

Patric Catel

Lori McManus

Nick Hunter

Roberta Basel

Janeen R. Adil

Mary Firestone

Nancy Loewen

Rebeca Rissman

Tony Cotton

Caroline Clissold

Linda Glithro

Cherri Moseley

Janet Rees

Junior Achivment

Sofokli Tole

Emiralda Ymeri

Shpresa Bici

Tara Lievesley

Deborah Herridge

John Stringer

Mary Jones

Diane Fellowes Freeman

David Sang

Ergona Telallari

Ron Pickering

Laureta Shkoza

Aida Rëmbeci

Lindita Murthi

Mimoza Verzivolli

Etleva Doka

Richard Harwood

Ian Lodge

Naftei Marwaha

Nik Asker

Lynn Byrd

Andrew Edmondson

Bobbie Johns

Katherine Pate

Iain Brand

Richard Crime

Eglantina Metaj

Aishe Hajredini (Karaj)

Zamira Çavo

Anglisht 4

Kategoria: Tekst Shkollor
Lloji: Libër
Klasa: 12   -  e mesme
ISBN: 978-99956-637-5-9
Çmimi: 548 lekë
Numri i faqeve: 112
Përshkrimi

Teksti “Bridging Cultures” është hartuar duke u bazuar në arritjen e objektivave kryesore për zhvillimin e katër aftësive të nxënësve të shkruajnë, të lexojnë, të dëgjojnë dhe të flasin rrjedhshëm gjuhën angleze. Pjesët e përzgjedhura në tekst kontribuojnë njëkohësisht edhe në formimin e përgjithshëm të nxënësit, në aspektin intelektual, shoqëror e kulturor, duke e përgatitur atë të kalojë në një fazë të re të arsimimit të tij, në ciklin e lartë. Teksti shoqërohet me fletore pune.

Anglisht 4 | FP

Kategoria: Tekst Shkollor
Klasa: 4   -  cikli i ulët, 9-vjeçar
ISBN: 978-99956-616-3-2
Çmimi: 255 lekë
Numri i faqeve: 60
Përshkrimi

Teksti “Up the ladder 4” shoqërohet me fletore pune, e cila është një mjet pune i rëndësishëm për të përforcuar njohuritë e marra në mësim. Nxënësit nëpërmjet fletores së punës ushtrohen në punë me shkrim. Ushtrimet janë krijuar në funksion të orës mësimore dhe njohurive që marrin në tekst.