Botimet e Fundit

5. Si të shpenzosh para

Kategoria: Kolana
ISBN: 978-9928-08-009-7
Çmimi: 600 lekë
Numri i faqeve: 24
Përshkrimi

4. Oferta dhe kërkesa

Kategoria: Kolana
ISBN: 978-9928-08-018-9
Çmimi: 600 lekë
Numri i faqeve: 24
Përshkrimi

A keni shkuar ndonjëherë në dyqan për të blerë një lodërdhe nuk keni gjetur, sepse ajo lodër ishte mbaruar? Ose,ndoshta, një muaj më parë, luleshtrydhet shiteshin shumëlirë, ndërsa sot ato janë shumë të shtrenjta! Kjo ka të bëjëme kërkesën e ofertën dhe për këto koncepte mund të mësoninë këtë libër.Shpjegimi i kërkesës dhe ofertës është dhënë në mënyrëtë thjeshtë, nëpërmjet shembujve të përditshëm nga jetae fëmijëve. Loja interaktive është shumë interesante kufëmijët ndahen dhe veprojnë si blerës dhe shitës. 

3. Si të kursesh para

Kategoria: Kolana
ISBN: 978-9928-08-010-3
Çmimi: 600 lekë
Numri i faqeve: 24
Përshkrimi

Si të kursesh para? Për çfarë shërben një arkë kursimi?Lexo këtë libër për ta gjetur dhe mëso çdo gjë rreth kursimittë parasë me mënyra shume praktike! Lexuesit do të mësojnëpër mënyrat e ndryshme se si i kursejnë paratë njerëzitdhe se si përdoret paraja nëpër botë. Po kështu, me fjalor tëthjeshtë, jepet edhe koncepti i futjes në bankë të depozitavedhe i interesit të fituar në këtë rast. 

2. Të mirat materiale dhe shërbimet

Kategoria: Kolana
ISBN: 978-9928-08-019-6
Çmimi: 600 lekë
Numri i faqeve: 24
Përshkrimi

Çfarë blini ju? Lodra? Çokollata, karamele? Po flokët a iprisni? Secili nga ne blen të mira materiale dhe shërbime.Ju mund të mësoni se çfarë blejnë njerëzit dhe ku i gjejnëparatë për të blerë sendet që u nevojiten, në librin "Të miratmateriale dhe shërbimet". 

1. Si të fitosh para

Kategoria: Kolana
ISBN: 978-9928-08-011-0
Çmimi: 600 lekë
Numri i faqeve: 24
Përshkrimi